Intrebari Frecvente


Intrebari frecvente

1. Cum imi pot lista compania pe Firme.ro?

 

Va puteti lista compania pe Firme.ro in 2 moduri:

 

1.1 Selectand optiunea “Inregistreaza-te” si completand campurile solicitate.

 

 

 1.2. Selectand optiunea "Adauga firma" si urmand pasii ce va sunt solicitati in continuare.

Dupa ce ati finalizat procesul de listare al companiei, veti primi pe email detaliile de autentificare.

 

2. Cum adaug o firma?

 

Pentru a putea adauga o firma este necesar sa va logati in contul dumneavoastra, daca acesta a fost deja creat, sau sa urmati indicatiile de la punctul 1.2.

 

Ulterior autentificarii pasii sunt urmatorii:

 

  • Click pe butonul “Adauga firma”
  • Selecteaza cea mai potrivita optiune pentru afacerea ta

 

 

 

  • Completati formularul care se deschide cat mai corect si mai complet:
  • Scrie un titlu si o scurta descriere
  • Asigura-te ca postezi intr-o categorie potrivita
  • Adauga poze calitative
  • Adauga o lista de produse si servicii cat mai completa.

 

3. Cum pot edita informatiile companiei mele?

 

Pentru a putea modifica informatiile companiei este necesar sa va logati in contul creat pe Firme.ro, sa mergeti la sectiunea  “Firmele mele” si sa selectati butonul “Editeaza”. Ulterior puteti aduce modificarile necesare cu conditia de a respecta Termenii si conditiile site-ului.

Modificarile vor fi verificate de catre un moderator si ulterior vor fi publicate pe platforma noastra.4. Care sunt costurile de listare?

 

Pe Firme.ro aveti posibilitatea de a selecta varianta cea mai potrivita pentru promovarea afacerii dumneavoastra, alegand unul dintre cele 3 pachete de promovare:

 

In functie de pachetul selectat veti avea la dispozitie anumite optiuni si veti beneficia de un anumit grad de vizibilitate.

Firmele promovate ajuta vanzatorii sa isi puna in evidenta produsele si serviciile. Acestea devin mai vizibile si mai atractive pentru cumparatori. 

In plus, aveti posibilitatea de a creste si mai mult vizibilitatea brandului dumneavoastra prin intermediul comunicatelor de presa si a bannerelor publicitare. Acestea se regasesc pe pagina Servicii Promovare Firme

 

5. Cum pot face upgrade la pachetul actual?

 

Puteti modifica oricand pachetul de promovare direct din contul dumneavoastra. Puteti face acest lucru selectand una dintre cele doua variante:

 

  1. Selectati butonul “Editeaza” din sectiunea “Firmele mele”,  bifati in sectiunea “Plata” pachetul dorit si dati click pe “Plateste”.
  2. Selectati butonul “Promoveaza firma” din sectiunea “Administreaza firma”, alegeti pachetul dorit si dati click pe “Plateste”.
  3. Promovarea va fi procesata in termen de 24 de ore de la primirea platii.

 

 

  

6. Am uitat parola. Cum ma pot autentifica?

 

Pentru a reseta parola contului dumneavoastra, dati click pe  butonul “Autentificare” si apoi, din formularul care se deschide, dati click pe butonul “Ai uitat parola?”

 

Ulterior se va deschide formularul de Resetare parola, unde trebuie sa completati adresa de e-mail folosita pentru crearea contului si apoi sa selectati “Trimite”.

 In scurt timp noi va vom trimite un e-mail cu instructiuni de resetare a parolei.

 

  

Verificati-va adresa de e-mail, deschideti mesajul cu subiectul ”Reseteaza parola” si apasati pe butonul ”Resetati parola”.         

Veti fi redirectionat(a) catre formularul de Resetare parola de pe site-ul Firme.ro, unde trebuie sa reintroduceti adresa de e-mail si sa alegeti o parola noua. 

Dupa ce dati click pe butonul ”Reseteaza parola” veti fi autentificat automat in contul dumneavoastra.

 

           

 

7. Cum modific datele din contul meu?

Dupa ce v-ati autentificat, accesati sectiunea “Contul meu” si apoi puteti modifica informatiile referitoare la profilul dumneavoastra.

 

Dupa ce efectuati modificarile dorite va trebui sa dati click pe butonul “Actualizeaza” pentru ca acestea sa fie salvate.

 8. Cat timp este valabila listarea mea?

 

Pe Firme.ro fiecare listare are o valabilitate de 10 ani ( 3650 de zile).

 

 

9. Cum sterg listarea?

 

Listarea poate fi stearsa direct din contul dumneavoastra. Mai intai este necesar sa va autentificati, apoi sa dati click pe  “Firmele mele”. Se va deschide ulterior  o pagina de unde puteti sterge listarea.

 

 

 

 

10. De ce nu a fost aprobata listarea?

 

Deoarece ne dorim ca Firme.ro sa fie o platforma unde cererea si oferta se intalnesc rapid, avem cateva reguli de care utilizatorii acesteia trebuie sa tina cont atunci cand isi  listeaza firma.

Moderatorii nostri au in vedere aceste reguli atunci cand verifica firmele ce urmeaza sa apara pe site, iar in momentul in care aceste reguli sunt incalcate va fi inlaturat imediat, fara nici o informare, conform Termenilor si conditiilor site-ului.11. Cum cumpar?

 

In momentul in care ati gasit ceea ce cautati, tot ce aveti de facut este sa contactati vanzatorul, iar acest lucru poate fi facut in doua moduri:

 

Trimitand solicitarea direct de pe platforma

Telefonic, la numarul de telefon afisat